Star Test'e Hoşgeldiniz

Star Test Tanı ve Görüntüleme Merkezi 1993 yılından bu yana 21.yüzyılın getirdiği sistem,yönetim ve anlayışını uygulayarak;daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta ve daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle hizmete girdi.

Görüntüleme merkezimiz hakkında –
Ne sunuyoruz ve bölümlerimiz neler

Star Test Tanı ve Görüntüleme Merkezi 1993 yılından bu yana 21.yüzyılın getirdiği sistem,yönetim ve anlayışını uygulayarak;daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta ve daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle hizmete girdi.

Nişantaşı’nın en güçlü görüntüleme merkezi

Yılların birikimi ve tecrübesiyle Star Test, işinde uzman, üstün nitelikli, insana değer veren bir ekibe sahiptir.

En ileri teknolojiyi uzman kadrosu ile bütünleştirip, geniş kitlelere ulaşabilecek,örnek,yaygın,bütünleşmiş bir hizmet sunabilmek ve bunların yanında da hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek için emin adımlarla ilerlemektedir.

Referans gösterilen bir sağlık kurumu olmak.

Hedefimiz;görüntüleme ve tanı merkezi olarak model oluşturmak, Türkiye’de bu alanda Referans gösterilen bir sağlık kurumu olmaktır.

Radyoloji

Startest görüntüleme merkezi uzman kadrosu  ve ileri teknoloji ürünü cihazlar ile hizmet vermektedir. Dijital teknoloji ile çalışan sistemlerden elde edilen görüntüler, dijital ortamda arşivlenmektedir. Radyoloji bölümlerimizde düşük doz ve yüksek çekim kalitesi ile öne çıkan cihazlar kullanılmaktadır. Aynı zamanda tüm görüntüleme işlemlerinde hasta konforu ön plandadır.

Startest görüntüleme merkezinde;

  • Dijital Röntgen,
  • Dijital Panaromik Röntgen,
  • Dijital Mamografi,
  • Ultrasonografi + Doppler Ultrasonografi,
  • Multislice Bilgisayarlı Tomografi
  • Manyetik Rezonans Görüntüleme

Bununla birlikte Girişimsel Radyoloji uygulamaları da yapılmaktadır.

3 tesla MR (Manyetik Rezonans)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.

Laboratuvar

Laboratuvar merkezlerimizde en sıkıntısız şekilde numune alarak ve en kısa zamanda sonuçlarınızı size ulaştırılacak şekilde verilmektedir.

EMG-EEG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.

Mamografi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,ssa quis enim.

Anlaşmalı Kurumlar

 

Bize Ulaşın